3- те най- груби грешки при диетите за отслабване

Не успявате да отслабнете? Навярно допускате някои класически грешки при диетите!

грешки

От известно време сте на диета за отслабване, но не виждате резултат? Или по- лошо – Изпробвали сте стотици диети, но без ефект? В такъв случай сигурно допускате една от трите най- груби грешки при диетите за отслабване! Наглед не са сериозни пропуски, но могат да ви костват много килограми.

3- те най- сериозни грешки, които ни пречат да отслабнем:

1 . Броите само калориите.
Важното в диетата не са калориите, а мазнината и захарта в храните. Може режима ви да е за 1500 калории, но да са включени много мазни храни. Например, вие сте на диета от 1500 калории и спазвате строго броя им. Обаче в тях броите няколко сухи пасти (196 кал). Изяждате 7 десертчета без да нарушавате диетата си като брой калории, но всъщност сте изяли 42, 5 грама наситени мазнини. Затова не броя на калориите е важен, а храната.

2 . Мислите, че един продукт е диетичен (light), но всъщност не е.
Понякога си мислим, че някой продукт е диетичен, защото е беден на мазнини. Как да разберем кой продукт е диетичен?грешки1 Четете етикетите! Но как да ги четем – няколко съвета:

За да е с малко мазнини един продукт, трябва да съдържа не повече от 3 г на порция.

За да е с малко захар, от общия брой въглехидрати, само половината трябва да са захар. Например, ако сок има 28 г въглехидрати, само 14 г могат да са захар. Ако 15 г от тях са захар, продуктът не се приема, че е с малко захар.

Прегледайте съставките. Ако сред основните съставки – първите 2 -3, откриете захар, означава, че съдържа много захар.

3 . Ядете само салати
Или само плодове, или само пилешко, или само един продукт и пр. За да е успешна една диета за отслабване, трябва да е балансирана и да съдържа храни от всички групи.

Контрол на наднорменото тегло. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване