10 минути кардио упражнения за 10 кг по- малко

кардиоАко искате бързо да отслабнете с 10 кг, пропускайте тази кратка и интензивна кардио тренировка. Само с 10 минути на ден можете да се справите и с наднорменото тегло.

Кардио упражнението раздвижва натрупаните мазнини, особено в областта на корема и талията. Достатъчни са 10 минути на ден, за да тонизирате тялото си, и да отслабнете бързо с 10 кг.

КРАТКА КАРДИО ТРЕНИРОВКА

За да подготвите мускулите за тренировката, трябва да започнете да загрявате леко. Нека двата крака да са събрани. Правите крачка наляво, връщате се в центъра, после правите крачка надясно. Докато правите упражнението с краката, включвате и ръцете – разтваряте ги в встрани и започвате да движите раменете си.

Увеличете ритъма като правите крачките в страни със завъртане, като не забравяте да движите ръцете по указания начин. Започвате да движите ръцете назад и пак ги връщате в центъра. След това движите раменете и ръцете назад и напред – първо една по една, после заедно. Накрая вдигнете ръцете – паралелно на пода- и ги дайте назад. Не забравяйте да вдишвате през носа и да издишвате през устата.

Сега променяте краката – правите две стъпки вдясно, вместо една, и повтаряте същото вляво. Към това упражнениекардио1 добавяте ръцете. Свийте леко лактите и ги дайте настрани, като следвате ритъма на краката. Продължете същото упражнение с краката, но вдигнете ръцете, после в страни, напред и назад.

Към това базисно упражнение, добавете стъпка назад и друга напред – винаги минавате през центъра, където краката са събрани.

Започвате да отивате напред и назад, като свивате леко коленете и лактите. За да увеличите интензитета, вдигайте коленете едно по едно, заедно с ръцете, когато са напред и назад. Сега сменете с друго упражнение, като свивате ръцете и краката встрани. Комбинирайте с друго упражнение – повдигате петите назад към седалището. Направете 4 и 4 комбинирани упражнения. Може да добавите и подскоци, за по- голяма интензивност.

В следващото упражнение стъпвайте напред и назад, заедно с ръцете. Променете посоката встрани. После разделете краката, свийте към единия край, после към другия, като движите раменете напред и назад.

Накрая, разтегнете мускулите, като давате крака назад до ръката от същия край. Направете същото и с другия крак. След това двата крака разтегнете напред.

Ако правите тази кардио тренировка всеки ден и я комбинирате с балансирана диета за отслабване, може бързо да отслабнете с 10 кг. Ако в един момент спрете да отслабвате, правете още 5 минути упражненията.

Кардио тренировка за 23 минути у дома. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване