Диета за отслабване със 7 кг

диетаДа отслабваш не означава да гладуваш – точно обратното. И доказателство за това е диетата, която ще ти помогне да свалиш 7 кг, без никакво напрежение и стрес.

Предлагаме ви вариант на известната диета за 7 кг. С този режим обаче, няма изобщо да гладувате.

Ако искате да отслабнете, едно от най- големите препятствия е тревожността. С тази диета можете да свалите 7 кг за два месеца, без да чувствате никакво напрежение.

В КАКВО СЕ СЪСТОИ ДИЕТАТА?

На ден се ядат 5 храни. Това разпределение е съпроводено с избора на продукти, които да не предизвикват тревожност. Целта е да се поддържа стабилно нивото на глюкоза в кръвта.

Сигурно се питате каква е връзката между глюкозата и чувството за глад? Ако не се храните или го правите съвсем малко, глюкозата изпраща сигнали до мозъка, като стимулира апетита. За съжаление, това чувство на глад действа избирателно – насочва се основно към храни богати на захар и мазнини.

Затова, тази диета се стреми да имаш енергия през целия ден, най- вече през първата му половина, като следва биологичния супачасовник на тялото.

ПРИМЕРНА ДИЕТА:

Закуска: 1 купичка мляко от соя с лъжица зърнена храна без захар. 4 зърна изсушено грозде, 4 бадема и 1 плод, нарязан на кубчета – без да му махате кожата.
Обяд: 1 купичка домашна супа от зеленчуци с лъжичка бирена мая. Салата от пълнозърнеста паста, броколи, настърган морков. 1 обезмаслено кисело мляко
Следобедна закуска: 1 чаша кафе. 1 филия пълнозърнест хляб и парче обезмаслено сирене.
2- ра следобедна закуска: 1 парче обезмаслено сирене.
Вечеря: 1 купичка домашна супа от зеленчуци с лъжичка бирена мая. 1 порция пилешки или пуешки гърди с аспержи. 1 порция диетичен желатин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване