Диета за мързеливци

article_12024_thema6Мързелът – това е може би най-често срещаната човешка слабост, присъща в различна степен за почти всички хора. Да се борим с мързела може и трябва, но също така в разумни граници, човек в края на краищата не е робот.

В повечето случаи е възможно да се намери компромис между „искам“ и „не мога.“ Това е особено вярно при борбата с наднорменото тегло – процес, който за мнозина е преди всичко свързан с ужасната дума „диета„.

Ако при думата диета в главата ви веднага изскочат мисли за един болезнен процес, свързан с постоянното чувство на глад и при този факт, цялото ви тяло започва да се съпротивлява, тогава следните препоръки са за вас:

Първото и основно правило, на което се основава „Диетата за мързеливи“  е да принудите себе си да пиете, и в резултат на това да се влюбите в минералната вода.

Щом сте стигнали до диети, очевидно вашите предпочитания по отношение на приема на течности са малко по-различни: ако е вода, то задължително да е газирана, или още по-добре – сладка лимонада или еквивалентна напитка, сладък сок, кафе и чай със захар и т.н.

Сега първата стъпка към желаната форма ще бъде да се пие вместо газирани или подсладени напитки  – нормална вода.

Второто правило е  потреблението на вода по конкретен модел ( за това, разбира се, ще трябва да се организирате малко.)

Същността на тази схема е проста и се състои в това, че преди обилно ядене, да бъдем точни –  15-20 минути, да се изпият две чаши вода. По време и веднага след хранене – не се пие изобщо.  Това може да стане след два часа.

Можете да изпиете и една чаша вода, ако не планирате обилно ядене. Но тъй като понятието  „лека закуска“ е силно разтегливо, тук трябва да бъдете внимателни.

Що се отнася до междинното кафе и чай – разбира се, също така те трябва да се пият без съпътстващи елементи под формата на бонбони и бисквити, а в идеалния случай – дори и без захар. Това между другото, не е толкова трудно, вкусно е и бързо се превръща в навик.

Най-приятния момент на тази „диета“ е, че спазвайки всички правила на прием на течности, може да се яде почти всичко, което душата ви иска. Друго нещо е, че колкото и да храна да изядете – просто няма да ви се отрази на диетата!

00016417В края на краищата, на това се основава и „Диетата за мързеливци“ – преди хранене да запълвате стомаха си с вода, така че усещането за ситост да се случва много по-бързо. Освен това, водата ускорява процеса на обмяната на веществата в тялото.

Резултатите от тази диета в очевидната си простота е зашеметяващ. Много лесно ще отхвърлите 10-15 килограма за две седмици!

Освен това, след няколко дни на този режим, вие определено ще  почувствате прилив на енергия и подобряване на общото здравословно състояние. И не е чудно, защото водата  – това е живот!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване