Фитнес диета за отслабване

Фитнес диета за отслабване

Фитнес диета за отслабване

Редовното хранене от изключително важно значение при диета за отслабване. Не вярвайте на хората които говорят неподготвени, че за да отслабнеш трябва да гладуваш с дни и седмици, а това бил единственият начин да достигнеш съвършенство.

Да, ако провеждате отслабване с пълно лишаване от храна наистина ще постигнете успех, но в болницата и на системи. Външният вид в никакъв случай няма да е привлекателен, а по – скоро ще приличате на държани в концентрационен лагер.

За да постигнете желан ефект при спазване на диета за отслабване, трябва да съставите ефективен план за хранене и тренировка, в който е добре да включите и суплементи за пълно обезпечаване с полезните хранителни вещества. Хубаво е да спортувате рано сутрин, защото тогава се постига най – голям ефект на отслабване.

Примерна фитнес диета и дневен режим за отслабване

07:00  Преди тренировка изпийте разтворете две лъжички суроватъчен протеин във вода и половин банан.

08:00  Едночасова тренировка. Редувайте кардио занимания с анаеробни упражнения.

09:30 Време за първа протеинова закуска. Изяжте шест белтъка от яйце и само един жълтък, около една чаша овесени ядки, шепа орехи, малка филийка пълнозърнест препечен хляб с лъжичка конфитюр, чаша нискомаслено мляко (може и с кафе).

12:30 Обяд от 150 – 200 грама чист протеин (варено пиле, пуйка, риба или телешко на скара); голяма салата от зеленчуци като карфиор, броколи, аспержи; пълна чаша кафяв ориз или други сложни въглехидрати; задължително вода.

15:30 Отново протеинов шейк. Разбъркайте две лъжички суроватъчен протеин, при желание и 20 – 30 грама конфитюр (но не повече).

18:30 Вечеря. Повторете обедното меню, но намалете въглехидратите.

22:00 Протеинов шейк и някакъв плод. Не прекалявайте с плодовете, защото захарите могат да изиграят лоша шега.

За разпускане

Ако спазвате тази диета за отслабване и тренирате усилено през цялата седмица, заслужавате един ден за награда. В неделя яжте всичко, от което сте се лишавали през другото време, но това наистина трябва да се случва само един ден в седмицата. Защото в понеделник отново сте на пистата.

Отслабване и фитнес диета

Отслабване и фитнес диета

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване