Системата за отслабване минус 60

celluliteВ търсене на диети, жените често се спират на строга диета, която им гарантира свалянето на няколкото мечтани килограма за един кратък период от време. За съжаление, тези диети имат краткотраен ефект и свалените кила много често се връщат обратно с неприятна добавка.

Затова, лекарите съветват хората, които имат склонност към напълняване да не разчитат на някоя чудодейна диета, а да променят коренно хранителните си навици.

За тази цел, трябва да преобразите вашите хранителни навици. Само така ще  свалите всички излишни кила и ще запази нормалното си тегло в границите поставени от вас.

Системата „минус 60“ е точно такъв здравословен и балансиран метод. Благодарение на него много мъже и жени са успели да постигнат невероятни резултати и да не наддават на килограми след това. Спазването на тази диета не е трудно.

Същността на системата е съвсем проста: може да се яде всичко,  но всеки прием на определени храни, зависи от времето на деня. Голямото предимство на тази система е, че до 12 часа на деня можете да консумирате каквото ви душа поиска.  Това означава, че на закуска можете да се отпуснете.

Също така, тя трябва да започва не по-късно един час след събуждане. Липсата на закуска забавя обмяната на веществата, които могат да повлияят неблагоприятно на процеса на отслабване.

Можете да обядвате между 12-13 часа. За обяд можете да ядете почти всички храни, но не може да съчетавате картофи, тестени изделия и други брашнени и нишестени продукти с месо и риба.

Колкото до хляба, препоръчително е  той да се изключи от диетата или да се замени с ръжен сухар. Пържените храни също се изключват.

397294Вечерятa по методиката на „Минус-60“ трябва да бъде най-късно до  до 18 часа.

Вечерята е задължителна, тъй като ще помогне да контролирате нощните пристъпи на глад. Вечерното меню трябва да включва само леки храни. Забранени са сладкото и месото.

След 18 – можете да си позволите да доближавате само до неподсладен зелен чай и чаша червено сухо вино. Ако наистина стме нетърпеливи, можете да изядете и едно малко парче сирене.

Системата на “ Минус 60″ дава отлични резултати. Въпреки това, не очаквайте бързи резултати, защото в този случай може да получите отпусната и увиснала кожа.

За да се отървете от тези нежелани реакции от загубата на тегло, специалистите  съветват повече движение, комбинирано с козметични антицелулитни процедури.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване