Ирина Флорин отслабва с фитнес и диета

Ирина Флорин

Ирина Флорин е спортна натура

Ирина Флорин лесно може да бъде объркана с младо момиче, въпреки своите 52 години. За никого не е тайна, че поддържа перфектна фигура с диети за отслабване и спорт, побеждавайки дори и капризите на съдбата.

Певицата отдавна е намерила своята златна среда за поддържане на стегнато, но в същото време сочно дупе и перфектен бюст. Разковничето се крие в комбинацията от храни с високо съдържание на протеин и упражнения с тежести, във вечната борба за надмощие над природата.

„Обичам да похапвам повече месо, дори и пълномаслено сирене. Колкото и странно да звучи това, на мен тази диета за отслабване ми влияе благотворно, защото редовно вдигам тежести и по този начин компенсирам. Помагат ми да бъда активна и да сменя излишните мазнини с мускулна маса, която придава изящество на всяко тяло. Такива храни ме пълнят с енергия, а ако прекаля с похапването – после наваксвам на тренировка”, споделя Ирина Флорин.

Ирина Флорин

Ирина Флорин спазва диета за отслабване

Изпълнителката разкрива още, че тренира минимум четири пъти в седмицата за отслабване, като всяко занимание е поне един час. Играе упражнения от по три серии с по 5 – 7 повторения. Не се страхува, че ще направи големи мускули, защото като цяло работи с малки тежести от 8 до 16 кг.

Ирина Флорин споделя още, че нейната диета за отслабване не е толкова строга и обича да разнообразява храната. Например един ден похапва пилешко, на другия ден свинска пържола и така нататък. Ето една примерна вечеря на певицата, която приема обичайно след тренировка.

Примерно меню за вечеря на Ирина Флорин

  • 250 грама месо – пилешко, биволско, агнешко или пуешко
  • Салата от пресни плодове и зеленчуци без ограничение. Задължително се включват домати и лук, заради богатото съдържание на желязо.
  • 250 грама сварен ориз. Това количество въглехидрати приема в дните с интензивни тренировки, когато не е ходила в залата се намалява почти наполовина.

Ирина Флорин:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в VIP Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване