Възможно ли е отслабването без спорт и упражнения?!

спорт отслабванеМного хора не обичат да спортуват. Биха дали всичко, за да избегнат и половин час във фитнеса, готови са на всякакви жестоки диети, но не и на физически натоварвания. Но дали е възможно да отслабнем ако не спортуваме? – отговора на този въпрос е: Абсурд, това е напълно невъзможно!
Освен че без физическа активност не можем да отслабнем, тя ни предпазва от сърдечни заболявания, метаболитен синдром и т.н. Освежава ни, подобрява гъвкавостта. И разберете, че диета без спорт по никакъв начин не би намалила подкожните мазнини.
Създадени сме, за да можем ад се движим и работим. Опитайте се да направите една или две тренировки – без значени от вида им – това, което най- много обичате – тичане, плуване, фитнес или футбол….без значение е.
За да имате мотивация да спортувате, намерете това, което най – много ви харесва;
упражнения отслабванеПоставете си цели, които неизменно да следвате – например отслабването, идеята да имате красиво тяло е прекрасен мотив;
Следете броя тренировки и времето, което отделяте за спорт, храните, които приемате и тяхното количество;
Спортувайте непрестанно, не правете прекалено дълги почивки – от няколко дни например, не го приемайте с досада, като нещо неприятно и отегчително. То може само да ви помогне, но не и да навреди.
Сами избирате вида спорт и начина покойто можете да го прилагате – сами можете да го направите интересно изабавно, особено ако го правите заедно с някоя приятелка например.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване