Как да отслабнем за лятото? 5 задължителни храни за диетата ни:

otslabvane-topene-na-kalorii

Наричайте както искате, това, което сте започнали: диета, поддържане, пиене на повече вода, ядене на повече плодове, пиене на повече чай… Наричайте го Х, щом не искате да го наричате диета.

Лятото обаче наближава и трябва да сте сигурни, че сте взели правилните мерки по отношение на храната, за да изглеждате добре в банския си. Ето кои храни задължително да включите в режима си за лятото:

1 Половин грейпфрут преди всяко хранене.

Вместо да започвате прекалено строга диета, която е трудна за издържане, яжте по половин грейпфрут преди всяко хранене. Този плод съдържа фитохимикали, които помагат за топенето на мазнините.

2 Чай от хибискус.

Флавоноидите, които съдържа хибискусът, са полезни срещу подуване на стомаха, което се причинява от хормона алдостерон. Няма да намерите нищо по- добро за плосък корем.

hibiskus-chai-1

3 Бял чай.

Блокира натрупването на мазнини по корема. Стимулира процеса липолиза (разграждане на мастните клетки) и в същото време блокира адипогенезата (образуването на мастни клетки).

4 Вода с лимон.

Започвайте деня си с чаша вода с изцеден лимонов сок. През деня също не забравяйте да пускате парчета лимон във водата си. Лимонът е дар за черния дроб. Кората на лимона стимулира изхвърлянето на токсините от тялото.

5 Сьомга. Яжте риба, богата на омега- 3 мазнини, два пъти седмично. Полезна е за кръвообращението, намалява холестерола.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване