Как да запазим резултатите от отслабване с диета!

сваляне на килограмиКогато благодарение на диета сте се отървали от излишното наднормено тегло, това е безспорен успех. Но до този момент вие сте постигнали само половината от желаната цел. Втората половина е да съумеете да запазите от повторно напълняване така трудно постигнатата изящна фигура.
Едва 10-тина % от хората, които отслабват, успяват съхранят фигурата си без да напълнеят отново. За да запазите желаните килограми, е необходимо единствено да се храните с по-ниско калорични и здравословни храни.
Забравете за прекомерното тъпкане с вкусни гозби и блюда, не бива да си го позволявате дори на празнични трапези.
Отслабналите вследствие на диета хора имат необходимост от значително по-малко храна в сравнение с пълните, по причина, че стомахът им се е свил в сравнение с предишния си обем и не им е необходимо да го тъпчат с всевъзможни вкусотии.
Една от най-често срещаните грешки в диетите за отслабване е пренебрегването на физическите натоварвания. Възможно е да отслабнете само със спазване на диета, но запазването на теглото без спорт си е направо невъзможно.
Спортът работи в посока тялото да изразходва повече енергия и да изгаря поетите с храната калории. Освен всичко останало, двигателната активност увеличава и забързва обмяната на веществата в организма.
Големият и основен проблем на повечето отслабващи е, че гледат на отслабването като на временен курс за разкрасяване с начало и край, след който могат да се върнат към стария си болестотворен начин на живот с богати трапези и хапване накрак в закусвалнята с мазни банички.
За да запазите изящната си фугура, трябва да отслабвате бавно, здравословно и постепенно – с не повече от 4 кг на месец.отслабване
При бързо и рязко отслабване изгаря много мускулна тъкан, колкото по-малко мускулна тъкан имате, толкова повече ще трябва да ядете впоследствие, за да съхраните енергийния баланс в тялото си.
Има и една група хора, които са придобили психологическа пристрастеност към храната. Ако причислявате себе си към тази група хора, моля преди диета се консултирайте с психолог. Също така потърсете някакъв заместител, който да ви създава чувство за щастие, без да е силно калоричен.
След като диетата ви приключи, сядайте на масата по пет пъти дневно, но поемайте по-малки порции храна. Винаги напускайте масата с чувството за лек глад и преди да глътнете всяка хапка, я предъвквайте поне 1- пъти.
Вечеряйте трябва да е около 2 часа преди да си легнете. А ако въпреки по-горните съвети не можете да заспите от глад, то изяжте половин кофичка кисело мляко с 1 супена лъжица мед.

Ако горе описаните препоръки ви се струват трудни за изпълнение, ето най-лесния метод за отслабване в света! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване