Стратегии, за да сме сити по- дълго време

glad

Един от сериозните проблеми за хората, които искат да отслабнат, е че изпитват постоянен глад, най- вече за сладко или въглехидрати. Това започва, когато сме с празен стомах и гладът започва да ни атакува. Когато ни погне гладът, ставаме нервни и крачката до грешката е малка. Има обаче стратегии, които можем да използваме, за да сме сити по- дълго време.

1. Излъжете тялото. Един от начините е като дъвчем нещо, което не съдържа захар. Например, дъвка без захар. Ако наистина имате нужда от малка закуска, можем да хапнем няколко бадема – 10- 15. Или друг вид ядки.

2. Хранете се повече. Възможно е да отслабнете, без да се чувствате гладни постоянно. Повечето хора, които следват тази философия, се хранят по 5- 6 пъти дневно. Например: сандвич с риба тон, протеинов шейк, парче протеин или въглехидрат. Така хем ще сте сити, хем ще ускорите метаболизма си.

dieta-hranite

3. Помирете се с въглехидратите. Въпреки че много специалисти ги отхвърлят, няма как да се лишим от тях, защото те осигуряват енергия за тялото ни. Важно е какви въглехидрати избираме: трябва да са сложни, пълнозърнести.

4. Поддържайте се хидратирани. Много често бъркаме жаждата с глад. Това се случва, когато по време на хранене, се разсейваме с други неща, като гледане на телевизия. Затова, трябва да пием вода регулярно през деня, за да сме винаги хидратирани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване