Ценни съвети за фитнеса

trenirovka-dupe

Физическата активност е ключов елемент в стратегията за отслабване и поддържане на тегло. Разбира се, ако водите заседнал начин на живот, фитнесът не е единственото решение. Можете да се разхождате, да плувате, да карате колело и пр. Важното е да ви е приятно. За тези, които предпочитат фитнесът, ето някои полезни съвети:

Най- важното е да сте търпеливи и постоянни. Няма как да постигнете желаните резултати за 15 дни. Ако имаме такива очаквания, скоро ще се откажем. В началото се започва по- внимателно, докато свикнем с дадената тренировка. След това, трябва да изчакаме поне 3 месеца, докато започне да се забелязва промяната в тялото ни.

Ако искате да имате успех с фитнеса, не трябва да се отказвате. Ако го спрем, малко по малко ще започнем да губим постигнатите резултати. Ако искаме да имаме хубаво и здраво тяло, периодично трябва да го поддържаме.

За да сме сигурни, че няма да се откажем, можем да закупим по- дългосрочна карта. Добре е фитнесът да е близо до дома ни или работата.

sport-koja

Повечето експерти съветват да посещаваме залата 3- 4 пъти седмично. Посещавайте залата в едни и същи дни, по едно и също време, за да се превърне в част от ежедневието ви. Сесиите може да продължават от 30 минути до 60.

Важното е да редуваме аеробни упражнения с упражнения за сила. В дните, когато тренираме, можем да хапваме малко повече, защото мускулите имат нужда от енергия. Но в никакъв случай не трябва да се злоупотребява.

Упражненията трябва да са с различен ритъм и натовареност, за да са по- ефективни. Добре е да се сменя плана за тренировки всеки месец или месец и половина. Това го определя треньора ви.

Не забравяйте да загреете преди да започнете тренировка, а накрая – да се разтегнете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване