Диетите за отслабване действат до 6- я месец

kantar

Начинът, по който се отслабва, докато следваме диета за отслабване, е изключително важен въпрос. Популярното вярване, че все по- трудно се отслабва, изглежда вярно само от части, тъй като до шестия месец това се случва линейно. Това означава, че през следващите месеци се свалят толкова килограми, колкото през първия.

Всеки, който следва диета за отслабване, трябва да знае, че отслабването не продължава безкрайно в същия ритъм, както в началото. Става все по- трудно. Но кога и в каква степен се появява този ефект? Някои се отчайват на 15- я ден, може би след първия месец, като си мислят, че няма да отслабнат повече.

otslabvane-depresiya

Отслабването се случва линеално през първите шест месеца. Линейната форма на отслабване означава, че сваляме едни и същи килограми всеки месец. Например, ако през първия сме свалили два килограма, през втория сваляме още два, през третия още три и пр. Така че през шестия вече сме свалили около 12 кг.

Щом стигнем до този момент, отслабването спира. На шестия месец след като е започнало отслабването, тялото трябва да се адаптира към новите физиологични условия. Процесът на отслабване се забавя. За жените е особено трудно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване