Тренировки за четири пъти седмично

Сред извиненията, че не тренираме, обикновено са липса на време и препълнен график. Но можете да бъдете здрави и във форма, като правите упражнения четири пъти седмично.

trenirovki

Правете кардио тренировки три пъти седмично с упражнения за сила в два от тези дни. Четвъртият ден е за стягане на корема и гъвкавост.

Топене на мазнини

Аеробните упражнения изгарят калории, за да отслабнете по цялото тяло. Правете кардио упражнения три дни седмично, между 30 и 60 минути на сесия, с умерена интензивност. Добре е тренировката да има интервали с висока интензивност за максимално изгаряне на калории. Например, тичане или каране на колело с висока интензивност за 30 секунди. След това две минути бавно възстановяване. Не пропускайте загрявка и разтягане на края.

kardio-dens

Тренировка за сила

Можете да правите упражнения за сила два пъти седмично, в същите дни, в които правите кардио. Оставете един ден за почивка между тях. Изберете едно или две упражнения за всяка голяма мускулна група и направете по 10- 15 повторения.

Две за едно

Четвъртият ден за тренировка е отделен за корема и гъвкавостта. Правете всяко упражнения по една минути в рамките на три серии. Направете 20 минути йога за разтягане за основните мускулни групи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване