Плодове за плосък корем

Трябва да уточним много важен факт според експертите по хранене: невъзможно е коремът ни да е плосък 24 часа. Нито пък всеки ден. Има храни, които неизбежно ни подуват и понякога пречат на храносмилането.

korem-uprajneniq

Плодовете са много добър вариант да се справим с подуването на корема, изчистването от токсините и газовете.

1. Зелена ябълка. Най- вече от сорта „Грени Смит“. Доставя ни важни вещества, за да се борим срещу мазнините. Съдържа елементи, които пречистват дебелото черво и червата, топят мазнините и токсините. Подпомагат развиването на полезни бактерии. Съдържа основно витамини и полифеноли.
2. Банан. Много хора си мислят, че от бананите се напълнява, но не е така. Яжте по един дневно, сутрин или вечер. Богати са на калий, който балансира нивата на натрий в организма. Така избягваме задържането на течности и се чувстваме по- леки.

dieta-7-dni
3. Горски плодове. Трудно е да си ги набавяме за всеки ден и всеки сезон. Но ако видите малини, къпини, боровинки, ягоди и пр, не ги подминавайте. Улесняват храносмилането, предпазват от инфекции, грижат се за чревната флора.
4. Лимон. Това е сред най- популярните пречистващи средства, особено ако го приемате на гладно. Богат е на витамин С, поддържа имунна защита, изхвърля токсините и пр.
5. Ананас. Съдържа много бромелин. Този ензим ни помага да усвояваме протеините.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване