Няколко ястия, които можете да добавите към менюто си ако сте на диета!

печени картофиТук са подбрани различни ястия, които не включват никакви продукти придобити от животните. В тях няма месо, млени продукти, майонеза, масло, мляко. Изключително подходящи са за диетата ви ,тъй като не включва прекалено калорични продукти. Тя е здравословна, но трябва много да внимавате, тъй като лишава организма от нужни за него вещества, които трябва да се опитате да заместите. Тук можете да видите рецептите за такива ястия. Тъй като много диети препоръчват изключването на тези продукти е голямо предизвикателство за вас, ще ви дадем предложения за вкусни храни, които можете да си приготвите. В няколко от тези рецепти ще видите сметаната като включен продукт, но тя винаги може да бъде заменена с растителна такава. Маслото пък заменете с олио, може и маргарин, кравето мляко – със соево, сиренето – с тофу, и т.н.

Зеленчукова крем – супа – продуктите, които ви трябват са няколко картофа, два моркова, три домата, една тиквичка, една чушка, лук – две глави, олио и кервиз.
Всичко се нарязва, слага се в тенджера, след това се добавят олиото, вода и сол. След като зеленчуците омекнат се пасира. Ако обичате крутони, прибавете ги към супата.

Домати с ориз – пет домата, лук – една глава, олио, сол, черен пипер, магданоз, и една малка чаша ориз.
доматена супаИзмийте ориза, накиснете го за около 20 минути. Доматите ги обелете и ги нарежете. Запържете лука, след това прибавете към него ориза. След това сложете гореща вода, доматите и магданоза. Ако искате можете да напълните домати, с цялото това нещо. Поръсете с магданоз. Запечете ги.

Печени картофи – продуктите са сол, олио, черен пипер, чесън и няколко картофа. Измийте картофите и ги нарежете на филийки. Поръсете с наситнен чесън, зехтина и подправките. Можете да сложите и каквито подправки обичате. Поднесете го докато е още топло.

Тези рецепти, както и други можете спокойно да включите във вашето меню когато пазите диети за отслабване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване