Пийте червено вино, за да сте слаби!

червено вино отслабванеЗа полезността на виното – и по – специално червеното, може да се говори много. Трудно е да изредим всичките му ползи, но в чаша вино можете да откриете вещества като например полифеноли, които предотвратяват появата на атеросклероза. Освен всичко това е много богата на антиоксиданти. Те запазват здравето, както и младостта, и са много повече във виното, отколкото във витамин Е. Няма как да не споменем и за благоприятното му действие върху туберколозния бацил и холерния ембрион. Елиминира моментално вирусите.
В него се съдържа и ресвератол, който се бори със свободните радикали причиняващи рак и стареене на кожата.
Чаша червено вино в края на деня гарантира и отслабването и ни помага да се сдобием с фигурата, която винаги сме искали. До това заключение стигат американски учени след множество изследвания в продължение на тринадесет години. Те сочат, че хората, които пият нормално количество вино много по – трудно напълняват за разлика от тези, които го заместват със вода или чай.
Направени са проучвания върху двадесет хиляди американки, а резултатите карат учените да мислят, че съставките на виното оказват много по отслабване– малко влияние върху килограмите за разлика от другите вещества.
По време на експеримента тези от дамите, които не консумирали вино не само, че не могли да отслабнат, а дори качили няколко килограма отгоре. Останалите пък малко отслабнали.
Резултатите от това изследване са публикувани в „Archives of Internal Medicine“.
Доказано е, че най – много се пълнее от бирата, както и от напитките съдържащи концентрати.
Това все още няма как да се обясни изцяло, но едно от предположенията е, че когато се консумира алкохол умерено черния дроб проявява много добра активност при обмяната на вещвества, благодарение на което отслабването не е само мираж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване