Отслабване с авокадо

авокадо отслабванеАвокадото е много полезен плод. Съдържа витамините В2, РР, В6, Е, В2, А. Също така желязо, калий, магнезий. Мазнините, съдържащи се в него са лесноусвоими и точно за това плодът е подходящ за диети за отслабване. Засищащ е и няма да бъдете измъчвани от глад.

Полезно е за храносмилателната система, може да бъде използван и при гастрит. Понижава лошия холестерол. Ободрява организма. Няма много белтъчини и точно за това може да бъде комбинирано с белтъчни храни, за да набавяте всички хранителни вещества, които са необходими за организма.
Ето една тридневна диета задължително съчетана със спорт, за да можете да по – лесно да отслабнете или да се преборите с наднорменото тегло.
Меню:
Закуска: чаша извара с ниско съдържание на мазнини и няколко парчета авокадо
отслабванеЗа обяд хапнете плодова салата, направена от малко авокадо, прясна краставичка, две сварени яйца, зелена чушка
За вечеря си опечете на скарата една пилешка пържола, или някакво друго нетлъсто месо – може и да е варено, 2, 3, лъжици извара с ниско съдържание на мазнини, половин авокадо.
Диетата е много бедна на мазнини, въглехидрати и много други хранителни вещества, затова и отслабването ще е мигновено. Но когато тя свърши не се отпускайте да хапвате колкото ви се иска, защото ще напълнеете отново. Хубаво е да се научите да се храните здравословно по принцип, или просто да добавяте различните видове храни една по една.

Любопитна готварска рецепта: Авокадо с бекон и розмарин! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване