Отслабване с доматен сок

доматен сокВкусният доматен сок, който може да се консумира както топъл, така и студен ще ви помогне в борбата с килограмите ако имате достатъчно информация за него и знаете какъв точно да пиете.
С доматеният сок ще отслабнете ако го пиете вместо висококалорични напитки.

В чаша доматен сок например има около шестдесет калории. Той е богат и на калции, желязо, витамин С, благодарение на които ще се почувствате много по – добре. Ако трябва да сравняваме доматения сок с другите напитки – например безалкохолното – то ако в една голяма чаша доматен сок има най – много 60 калории, в безалкохолното 100 мл. се съдържат 150 калории. Доматения сок помага на организма да се хидратира, в случаите когато се нуждае от течности. И именно заради това отслабването става по – бързо.
Заради доматения сок няма да усещате глад, той предизвиква чувство на ситост и ви помага да стоите по – далеч от храната.
Именно заради това Бърнис Патерсън, който ръководел група от хора в опитите им за отслабване, ги карал да пият доматен сок или да хапнат няколко чери доматчета в моментите, когато им се дояде нещо сладко или пък пържено.
доматена диетаПрепоръчително е да се хапват домати вместо доматен сок, защото когато доматите се прецеждат за да се получи сока, се убиват някои от витамините и фибрите – заради които усещате ситост.

Ето и едно примерно дневно меню за времето, в което спазвате тази диета

Закуска: 200 мл доматен сок, две филийки хляб – пълнозърнест, малко извара и плодове по избор

Обяд: 200 мл доматен сок , варен ориз – две лъжици, зеленчуци, малко парче варена риба, една ябълка

Вечеря: зеленчуци, телешки шницел, една лъжица варен ориз, 200 мл доматен сок

Диетата продължава две седмици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване