Нови начини за ефикасно отслабване

сокова диетаНапоследък все по – известни стават така наречените сокови диети. Те изключват приема на всякаква храна, а се основават само на течности. Съществува теория, че соковете помагат на тялото да преразпредели енергията от преработката на храната към обновяване на организма. Този режим трае няколко дни, кръвта през това време се разрежда и химията и се променя. Много подходяща е за хората, страдащи от проблеми с храносмилането, нощно потене, акне, лош сън. Влияе положително на черния дроб и бъбреците. Диетата трябва да трае най – много една седмица.
Тя обаче може да бъде много опасна за хората, болни от диабет ( тъй като в соковете има много захар), наркоманите, или за хора, които диета сокпият антидепресанти ( това е така, защото соковете ще засилят ефекта на приетите лекарства и е твърде възможно да се предозирате по този начин ). Не е желателно тази диета да се спазва и от бременни жени, или кърмачки. Захарта, която соковете има подхранва мозъка, но пък в тях няма нито белтъчини, нито мазнини, които са нужни, за да могат да се усвоят витамините.
А ако трябва да говорим за отслабването – то се дължи на пречистването на чревния тракт, и е абсолютно сигурно. Не можем да говорим обаче за премахване на мазнини – но ако я съчетаете със спорт, подходящи упражнения във фитнеса, каране на колело, плуване, или изобщо всичко, което обичате, резултатите ще са още по – добри, отслабването ще е трайно, а тялото – стегнато.

Отслабване с помощта на сок от прясно изцеден ананас! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване