Крушовата диета – сладкото отслабване

ad735e9fКруша – това не е само сладък  летен плод, но също така и много добро средство за отслабване. Крушовата диета е подходяща за тези момичета, които искат сигурен резултат след строга диета или тепърва започват да се борят с наднорменото тегло. За една седмица, прилагайки диетата с круши, може да загубите до 5 кг излишно тегло, без да жертвате здравето си.

Крушова диета за отслабване

Основният продукт, както се досещате, тук е крушата. Заедно с крушите може да се ядат и ябълки. Много важно е да запомните, че яденето на плодовете на празен стомах не се препоръчва. Необходимо е крушите  да се комбинират с други ястия. В същото време около три часа след ядене на круши не яжте месо.

Последното хранене трябва да бъде най-малко четири часа преди лягане.

По време на спазването на крушовата диета се препоръчва да се въздържате от майонезата, многото филии хляб, сладкишите и нишестените храни. Вредният майонезен сос заменете с полезната заквасена сметана. Яжте не повече от три филии хляб на ден. Картофи и макаронени изделия  яжте само по един път седмично. Рибата и месото са разрешени само печени и варени.

За диетата е не само по-полезно, но и приятно, да си изберете добре узрели круши. Можете да ги разпознаете с лек натиск върху плодовете. Зрялата круша е мека и нейната кожа е груба. Узрелите плодове излъчва приятен аромат. Ако крушата не мирише, тогава най-вероятно тя е безвкусна.

pearsКрушовата диета: резултати

Една седмица спазването на крушовата диета е достатъчно за да се отървете от 3-5 килограма наднормено тегло. Предимствата са,  че тя не уврежда здравето като цяло, помага за премахване на токсините от организма и подобрява обмяната на веществата. Диетата може да бъде приложена за по-дълго от една седмица, но не по-често от веднъж на всеки три месеца.

Противопоказания

Като цяло, няма противопоказания за тази диета. Напротив, тя помага и при настинки и простудни заболявания като действа укрепително за организма. Единственото ограничение е, ако имате непоносимост към продукта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване