Диета според зодията

Зодиакалната диета е един от най- разпространените и ефикасни методи за отслабване. Хранителната програма е разработена във Франция от водещи лекари, диетолози и астролози. Режимът на хранене се определя от зодията.

Огнени знаци – Овен, Лъв, Стрелец: Родените под тези знаци са много активни, което изисква по- голям прием на калории. Затова често представителите на огнените зодии страдат от наднормено тегло. Особено, когато са под стрес, Овенът, Лъвът и Стрелецът налитат много на храна и преяждат. Огнените зодии трябва да приемат предимно белтъчини. За Овена и Лъва сеdieta1 препоръчва месо – овнешко, свинско , говеждо, докато за Стрелеца – риби и морски дарове. Представителите на огнените зодии трябва да избягват въглехидратите.

Земни зодии – Телец, Дева, Козирог: За тях е характерна забавената обмяна на веществата, което води до трупане на килограми. Повечето представители на тези зодии са вегетарианци. Но дори да не са, обичат да се хранят повече с растителни продукти. От тези зодии Девите имат най- бърза обмяна на веществата. За тях е препоръчително още от млада възраст да станат вегетарианци, тъй като на старини имат сериозни проблеми със стомаха.

Въздушни зодии – Близнаци, Везни, Водолей: Те се отличават с бърза обмяна на веществата. Представителите на тези зодии е добре да се хранят на по- чести интервали – на 2 – 3 часа. Склонни към напълняване са онези техни представители, които работят седнали на едно място.

Водни знаци – Рак, Скорпион и Риби: Рядко представителите на тези зодии имат наднормено тегло, но се отличават с по- закръглени форми. Това може да се дължи на проблеми с някоя от жлезите за вътрешна секреция. За водните знаци най- подходящата диета е според кръвната група. Специалистите препоръчват представителите на тези зодии да консумират и повече зелен чай, тъй като намалява апетита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване