Два килограма за два дни!

sedmichna_dieta_s_neochisten_oriz_724234254Два килограма за два дни? Това е съвсем възможно. Често има спешна нужда да свалите няколко килограма в най-кратки срокове. В такива случаи е оправдано използването на моно-диета с максимален размер на калории.

Въпреки, че загуба на тегло в този случай се дължи,  главно на премахването на излишната вода от организма, както и прочистване на червата, да свалите 2 килограма за 2 дни е напълно постижимо и реално.

В момента има голямо разнообразие от диети и в зависимост от вашите вкусовите предпочитания, можете да използвате някоя от тях. Въпреки това, за максимална загуба на килограми спазвайте следната диета за отслабване:

Бърза загуба на тегло от 2 кг за 2 дни със зеле.

Необходими продукти:

През деня се яде само супа за изгаряне на мазнини със зеле, която се прави по следната рецепта:

Вземете малка зелка и шест глави лук, един корен целина и две чушки. Всичко това се смила и се вари в тенджера на бавен огън. / може да се направи директно за двата дни /. Варете не повече от 10 минути след завиране. Преди употреба, не забравяйте да добавите магданоз, чесън, черен пипер и къри по ваш избор.

Тази супа може да се използва по всяко време на деня, ако изпитвате глад.

По време на двата дни на използването на такава супа може лесно да губят тегло от 2 кг. В този случай, чувството на глад почти не се усеща.

bananasВторият вариант за сваляне на два килограма за 2 дни е диетата с кисело мляко.

За тази диета използвайте 1% кисело мляко, него ще го намерите във всички по-големи супер-маркети. За един ден се вземат четири кофички или 1,5 литра кисело мляко, което трябва да се пие в продължение на 5-6 приема. Други продукти за храната не се използват. Питейният режим не е ограничен.

С помощта на тази млечно кисела диета може лесно да се отървете от 2кг. след два дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , ,
Публикувано в Диети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване