Австралийска диета за отслабване „Кенгуру”

Диета за отслабване „Кенгуру” – екзотично решение за всеки човек

диета за отслабване кенгуру

Тази диета за отслабване е подходяща за обикновените хора. Едновременно е полезна и лесна за изпълнение, позволява консумация на всякакви продукти (включително и по малко сладко), но въпреки това гарантира здравословна загуба на тегло.

Диета „Кенгуру” няма никаква тайна – успехът ѝ се базира на намаления калориен прием, който следва да е около 2 000 кал. за 24 часа. Изпълнява се в течение на 12 седмици, не е необходима някаква специална подготовка. След края е силно препоръчително да останете на здравословен режим и да не се нахвърляте върху „забранените” храни като невиждали.

Предназначена е за всички онези, които искат да сложат край на робството и да се избавят от излишните килограми. Просто включете малко повече плодове и зеленчуци във вашето меню, добавете постно месо и морски дарове. Това е една наистина реалистична диета, която лесно би могла да се превърне в начин на живот. Без сътресения, болка и глад.

Диета за отслабване „Кенгуру” – примерно меню за 1 ден / 1 900 калории

Закуска: 1 средно голям банан, 1 с. л. мед, ½ чаша горски плодове, кофичка кисело мляко (натурално), чаша вода

Междинно хранене: 1 порция мюсли, чаша мляко или капучино, вода

Обяд: Сандвич със средиземноморска салата. Включва 2 филийки препечен пълнозърнест хляб, 15 гр. маслини, домат, 50 гр. нискомаслено сирене, 30 гр. спанак, босилек за вкус, вода

Междинно хранене: 30 – 40 гр. орехови ядки, ябълка

Вечеря: Юфка по вегетариански. Включва 75 гр. пълнозърнеста юфка, шепа грах, ¼ глава лук, лютива чушка, малък картоф, 50 гр. малки царевички, 100 гр. натурално сирене (може и тофу), кориандър, лютив сос, скилидка чесън, малко безсолен соев сос, зехтин. Задължително 2 чаши вода.

Десерт: Топло шоколадово мляко. 300 мл обезмаслено прясно мляко, 2 ч. л. захар, 2 ч. л. какао

*Забележка: Този примерен план не включва всички необходими за здравето вещества. Целта му е просто да илюстрира как трябва да протича диетата. Можете спокойно да разменяте храните и да добавяте месо, стига целият прием за деня да не надхвърля 2 000 калории.

Успех!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване