Течната диета

dvudnevna-techna-dieta-dieti-i-fitnesАлтернативна диета на диетата с вода  е т.нар.„Течната диета“. Тези дни се наричат дни на ‌‌разтоварване, които може да се практикуват веднъж седмично или веднъж месечно. През това време вие може само да пиете вода в неограничени количества, но не по-малко от 2л на ден прясно изцеден плодов сок  (портокалов, от грейпфрут или сок от ябълка се смесва с вода в съотношение 1:1).

Храносмилателната ви система трябва да бъдат очистена. За целта е  необходимо е да се подготвите предварително. Една седмица преди това, се отдайте на здравословна диета. Ако сте любител на майонезата, сосовете, колбасите, пърженото и сладкото, премахнете тези храни от менюто си за една седмица.

Няколко дни преди началото на диетата яжте само зърнени храни, плодове и зеленчуци. През седмицата, пийте напитките без захар и един ден преди започване на диетата, се отдайте на зеления чай. Също така да се пие 2литра вода дневно.

Излизането от диетата трябва да е гладко, с постепенно добавяне на храни с ниско съдържание на мазнини – първо плодове, зеленчуци, зърнени храни, нискомаслени протеинови  храни,  по-късно след няколко седмици може постепенно да се върнете към обичайната си диета.

След  „Течната диета“  стомаха се свива и за в бъдеще ще започнете да ядете по-малко, като по този начин бързо ще се насищате. Следователно, тези гладни дни може да намалят апетита ви и да направите плавен преход към здравословна диета. През деня ще свалите  1-2 килограма.

Течна диета за 7дни
По време на 7-дневния курс на тази диета можете да отслабнете до 7 кг. Като основа за нея можем да стъпим върху сокове от зеленчуци, плодове, нискомаслени млечни продукти, бульони. Всеки ден трябва да се уверите, че пиете между 1 и 5 литра течност. Можете също така да пиете неподсладени чай, сокове в неограничени количества .

56Ето ви и самата диета:

първи ден – само на прясно мляко;
втори ден – на бульони;
трети – на сокове;
четвърти – на чай;
пети ден –на айрян;
шести – на компот (сушени кайсии, сливи, стафиди и се вари без захар ) ;
седми – сок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Диети за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване