Тренировка с моделите на „Виктория Сикретс“: 2- те упражнения за най- бързо стягане на дупето! Виж Тук:

otslabvane-trenirovka

Когато си търсим упражнения за домашната тренировка, в интернет има такова изобилие, че трудно може да се избере най- подходящото. Два от топ моделите на Виктория Сикретс – Жозефин Скривер и Джазмин Туукс, показват кои са най- ефективните в профила си в социалните мрежи.

Ако търсите най- добрите упражнения за стягане на задните части, ето кои са най- предпочитаните от двете манекенки.

Любимото упражнения на Джазмин Туукс
Използва се фитнес ластик за изпълнението. Ляга се по корем на гладка повърхност. Краката се повдигат и се разтварят, след като отново се пускат на земята. По този начин седалищните мускули се стягат и отпускат. Правят се три серии с по 15 повторения всяка.

Планк „Супермен“ – любимото упражнение на Жозефин Скривер
Това упражнение работи не само за седалищните мускули, но също за корема и задните бедрени мускули. Има и различни начини на изпълнение. Планк „Супермен“ се състои в това да направим позата на супергероя, като се държим само на лявата ръка и се подпираме на пръстите на десния крак. После се разменят. Резултатът е много по- добър, отколкото от традиционния планк, тъй като работи върху почти всички седалищни мускули. Упражнението е по- ефективно и от клековете.

Трябва да опитаме да задържим поне 60 секунди на всяка страна. За да направим упражнението, заставаме по корем, като прехвърляме тежестта на мишниците и пръстите на краката. Гърбът трябва да е изправен. Не трябва да правим чупка в кръста. Ръцете трябва да са точно под раменете. Жозефин също прави три серии всяка с 15 повторения.

viktoria-sicrets-1

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване