Спортни навици, които трябва да имаме на 20

Когато сме на 20 години се чувстваме здрави и обикновено нямаме проблеми с теглото, целулита или отпусната кожа. Затова нямаме спортни и двигателни навици. Но спортът не служи само за отслабване, но и за да сме здрави и да имаме добър начин на живот .Затова, трябва да започнем от 20 години, за да живеем здрави и щастливи.

sport-20-godini

1. Правете силови тренировки. Когато правим упражнения за сила, помагане на здравето си като цяло: увеличаваме мускулната маса и метаболизма, горим много калории, облекчаваме болката в гърба, спим добре и се предпазваме от диабет. Затов, хващайте гиричките и не се колебайте.

2. Сменяйте заниманията. Не свиквайте тялото само с един вид тренировка. Например, ако обичате да тичате, не правете само това. Редувайте различни видове спорт: тежести, тичане, йога. Има много варианти и не е задължително даsport-krasota са свързани с харчене на много пари.

3. Правете упражненията правилно. По този начин не само тренировката е по- ефективна, но и няма опасност от контузии и други проблеми, свързани с неправилното изпълнение на упражненията.

4. Хранете се правилно. Първо, пийте много вода. Много хора обаче си мислят, че го правят, но всъщност изобщо не е така. Важно е да се храните правилно, когато тренирате. Тялото има нужда от въглехидрати, за да получава енергия и от протеини, за да възстановява клетките на мускулите.

5. Правете йога или пилатес. По този начин се грижите за стойката си. Прекарваме достатъчно време пред компютъра, и затова имаме често лоша стойка. Правете упражнения за гърба. Така ще подобрите гъвкавостта и ще се чувствате по- отпуснати.

Домашна пилатес тренировка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване