Хранене според тренировката

Да поддържаме слабо и здраво тяло е работа, която се базира на два стълба: тренировка и диета. Въпреки това, малко хора знаят, че храната зависи от тренировката, ако искаме още по- оптимален резултат.

trenirovka-hranene

Правенето на физически упражнения е фактор, който намалява риска от деменция. Освен това е най- добрият начин за топене на мазнини.

За да са по- трайни резултатите, нека разгледаме какво да ядем, в зависимост от тренировката ни.

1 . Йога. Тъй като повечето асани изискват гъвкавост, трябва да се храните леко. Яжте протеини, фибри, витамини и balansirana-hranaминерали, въглехидрати. Ако ходите на йога, закусете мляко със зърнена закуска и боровинки. След тренировка може да хапнете диетичен сандвич.

2 . Кардио. Не яжте в големи количества преди тренировка. Може да ви причини гадене. Преди тренировка лека храна с въглехидрати. Например: един банан, пълнозърнеста вафла, малко зърнена закуска, 6 ореха или бадеми, или фъстъци.

3 . Тренировка за сила. Трябва да се направи пълно хранене преди тренировка, с храна от животински произход, която съдържа протеини, както и салата от зеленчуци, които съдържат витамини, минерали и фибри.

Поддържайте балансирано хранене и тренирайте поне 30 минути дневно, за да сте в отлично физическо и емоционално състояние.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Фитнес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване