Сутрешен шейк за отслабване

Натуралните шейкове са изключително здравословно допълнение към всяка диета за отслабване. Тези напитки подобряват работата на метаболизма, като ни създават усещане за ситост, тъй като не позволяват да консумираме прекалено много калории и да трупаме мазнини.

Портокалът е един от най- препоръчителните плодове, когато става въпрос за отслабване. Съдържа малко калории, а е много богат на полезни хранителни вещества.

Комбинацията от портокал и овес ни гарантира енергия и ситост през целия ден. Свойствата на тези две мощни храни за отслабване, се допълват от съставки като морков и ананас, които също са много полезни за топенето на мазнините.

otslabvane-sheik-2

Портокалът е източник на витамин С и въздейства върху свободните радикали, като не им позволява да увреждат клетките.

Ананасът съдържа ензима бромелин, които подобрява храносмилането, спомага за изхвърляне на шлаките и обработка на мазнините.

Овесът поддържа организма активен, подобрява физическата и психологическата издръжливост.

Съставки:
– 2 портокала
– 1 морков
– 1 парче ананас
– 10 грама овес
– ½ чаша вода

Начин на приготвяне:
Изцеждаме сока от двата портокала. Сипваме го в блендера заедно моркова и ананаса, нарязани на парчета. Добавяме овеса и водата. Разбиваме и консумираме, без да прецеждаме.

Консумация: Шейкът се пие 30 минути преди сутрешната закуска. Може да се пие и през деня, ако се нуждаем от енергия или огладнеем много.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване