Шейк от спанак и ядки за отслабване

sheik-otslabvane-2

Искате да отслабнете, като използвате повече напитки? Зелените шейкове са най- подходящи, тъй като ни поддържат хидратирани и заредени с полезни вещества. Една от най- ефективните напитки е тази от спанак и ядки.

Защо са полезни зелените шейкове

Ако още не сте опитали тези напитки, най- вероятно, когато го направите, ще им станете запалени привърженици. За да има ефект от приема им, трябва да ги включите в ежедневното си меню поне веднъж дневно. Ако не обичате да ядете плодове и зеленчуци, това е чудесен начин да си ги набавите.

sheik-spanak-1

Съставки:

-300 грама пресен спанак
-200 грама бадемово мляко
-1 голяма ябълка
-1 банан
-10 грама овес
-1 лъжица кокосово олио
-1/2 лъжичка канела на прах

Начин на приготвяне:

Измийте спанака и го сложете в каната на блендера. Добавете бадемовото мляко и разбийте. Добавете останалите съставки и отново разбийте, докато получите хомогенна смес.

Защо тези съставки са полезни за отслабването:

Спанакът: богат е на аминокиселини, минерали, витамини, антиоксиданти, фитонутриенти и фибра. Помага за контрола на апетита, като ни поддържа сити повече време.

Бадемите: Заради съдържанието на въглехидрати, поддържа стабилни нивата на енергията ви, като ви осигурява сили за тренировката ви.

Овесът: Съдържа много полезни вещества, които ни поддържат сити за повече време.

Ябълката и бананът: Съдържат много фибри, които регулират стомаха ни, като го предпазват от запек и подуване на стомаха.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване