Рецепта за супер диетичен сладолед

рецепта домашен сладолед

Рецепта за домашен сладолед

За много хора навярно ще е изненадващо да разберат, че сладоледът не е табу при провеждане на диета за отслабване и могат да си похапват на воля. Тук обаче трябва да направим едно важно уточнение – това не се отнася за пълните със захари (и понякога неизвестни на науката вещества) купешки сладоледи, а за домашно приготвено лакомство от което никой не може да се откаже.

Диета със сладолед

За едни лятото е време за отпуска и забавление, но за други най – тежкият и досаден сезон. Срамът от провисналия корем и хиперзакръглено дупе измества удоволствието на заден план и ги пришпорва да стартират супер тежки диети за отслабване.

Специалистите обаче са категорични, че всяка диета за отслабване не трябва да се приема като някакъв вид наказание или ограничение. Според съвременната наука всички отслабващи не само могат, а дори са длъжни да си похапват от всичко, като естествено трябва да избягват някои определени храни.

Хубавото е, че сладоледената диета е прекрасен режим за отслабване и може да достави удоволствие дори на най – изисканите почитатели на сладката кухня. Достатъчно е да приготвяте домашните сладоледи в синхрон със следната

Рецепта за диетичен домашен сладолед

Продукти: Рецептата за сладоледената диета съвсем не е трудна. Достатъчно е да се снабдите с всякакви плодове – къпини, киви, малини, ябълки, череши, ягоди, портокали, ананаси (и въобще каквото ви хрумне), биологично (!) мляко и натурален пчелен мед.

Приготвяне (1 порция): Вземете 100 грама дребни или ситно нарязани плодове и ги сложете в 200 грама мляко. Към сместа прибавете 1 чаена лъжичка мед и разбъркайте с миксера на ниска скорост около 10 – 15 минути. След това сложете във фризера и изчакайте да замръзне. Поднесете в подходящи купички, допуска се украса от няколко пръчици шоколад.

Съвет за отслабване от специалиста

Независимо колко успешно изпълнявате вашата диета за отслабване не забравяйте, че за постигане на замечтателни резултати е необходима и голяма двигателна активност. Движете се колкото ви е възможно повече, като спортувате, танцувате или просто се разхождате сред природата. Също така не забравяйте да пиете по много вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване