Как да си направим чай за отслабване

Ето някои полезни чайове, които може да включите в хранителния си режем, за да отслабнете по- бързо:

Ментов чай с анасон. Една връзка мента и пет плода анасон се заливат с 1 литър вряла вода. Задушете за пет минути и прецедете. Този чай ще ви помогне да се отървете от газовете в стомаха и подпомага функцията на черния дроб. Подходящ е за оформяне на плосък корем.

Чай от кардамон и кориандър. 1 ч.л.  кориандър (семена), 7 шушулки кардамон и 1 с.л. мускатов цвят се начукват. Полейте ги с гореща вода и оставете да престои пет минути. Може да добавите и малко мляко. Този чай помага на храносмилането. Подходящ е за лениви черва и подут стомах.dieta48

Чай от коприва с портокал. Портокаловата кора се бели на лента, а сокът се изцежда. Към кората, прибавете 4 с.л. сушени листа от коприва и четири карамфила. Залейте с 1 литър гореща вода. Покрийте за 10 минути и после прецедете. Изсипете сока от портокал. Пийте от чая сутрин преди закуска, а после между отделните хранения.

Черен чай с канела и чили. Извадете вътрешността на две чушки чили. След това ги нарежете на колелца. Чушките, черен чай и 2 пръчици канела се поливат с 1 литър вода. Покрийте за 3 минути и изцедете. Черният чай и чилито ускоряват метаболизма и топенето на мазнините. Канелата пък намалява апетита.

Чай от шипки и лимонена трева. Намачкайте два стръка лимонена трева и 3 с.л. сухи шипки. Полейте ги с 1 литър вряла вода. Покрийте за пет минути сместа и после прецедете. Шипките помагат за изгарянето на мазнините, съдържа и много витамин С. Лимонената трева пък ускорява метаболизма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване