Видове оцет, подходящи за отслабването

yabalkov-otset-1

Оцетът се консумира от стотици години. Но остава все така популярен. Благодарение на процеса на ферментация, можем да се наслаждаваме на различни видове оцет, като ябълков, бял, от мед, малц и пр. Използва се за овкусяване или консервиране на храни. Много ефективен помощник е и в отслабването.

Ето кои видове оцет са най- полезните за красивата ни фигура:

Ябълков оцет

Ябълковият ефект помага за отслабването заради засищащото си действие. Оцетовата киселина помага за активиране на гените, които стимулират изгарянето на мазнините от протеините.

Оцет балсамико

Помага да имаме елегантна фигура, тъй като е нискокалоричен. 1 лъжица съдържа 14 калории, което ни помага да регулираме ежедневната дажба. Чудесен начин за овкусяване на салатите. Балсамикото е ефективен в отслабването, когато спазваме подходящ нискокалоричен хранителен план.

balsamico

Малцов оцет

Ускорява метаболизма, когато консумираме от 1 до 3 дози в храната в рамките на три месеца. Свойствата се дължат на оцета се дължат на оцетовата киселина.

Бял оцет

Оцетовата киселина е основен елемент в белия дестилиран оцет. Заради консумацията му можем да приемаме до 257 калории по- малко. Помага за по- бързото усвояване на мазнините и предпазва от увеличаване на триглицеридите.

Важното е да включите оцет в подходяща балансирана и здравословна диета, за да се възползвате максимално от свойствата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване