Уикенд решения за отслабване

karane-na-kolelo

Нека да прегледаме кои са нещата, които можем да правим през уикенда, за да отслабнем. Повечето хора разчитат именно на почивните дни, за да се поглезят, въпреки че през седмицата се въздържат. Затова и не успяват да отслабнат. Вие обаче може да се придържате към специалните ни уикенд съвети:

1. Хранете се в определено време. Хранете се по същото време, както и през седмицата. Ако започнете подредено деня, ще ви е по- лесно да продължите в същия дух. Дръжте в хладилника си само здравословни храни.

2. Внимавайте с изкушенията. През почивните дни решаваме да си починем и от диетата и сме склонни по- често да съгрешаваме с нещо сладко. Така че внимавайте, не прекалявайте.

otslabvane-hladilnik

3. Тренирайте. Тренирали сте през седмицата , затова смятате, през уикенда да си лежите на дивана. Не го правете – движете си. Излезте с приятели и отидете някъде. Може да идете на шопинг. Важното е да не се застоявате.

4. Мотивирайте се. Правите го за себе си, така че не спирайте да си давате сила и кураж.

5. Спете добре. Наспивайте се добре през почивните дни. Така ще спадне стресът. Той повишава кортизолът, който ни помага да отслабваме.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване