Топ 5 на храните за отслабване

Изследване, проведено в САЩ през последните 20 години, сред 120 000 души, откри кои храни са най- полезни при отслабване. Ако искате да се подложите на диета за отслабване, не пропускайте да ги включите:

dieta-uspeh

1. Кисело мляко. Общото между много хора със слаба фигура е киселото мляко. Не случайно редовно присъства в диетите за отслабване.

2. Орехи. Може да ви се струват калорични, но отдавна е известно, че от ядките не се напълнява. Разбира се, ако всеки ден се тъпчете с ядки, няма да ви се размине. Но приема на определени количества оказва благоприятно въздействие при отслабването.

plodove-dieta

3. Плодове. Под формата на купешки напитки обикновено се свързват с напълняването, но пресните плодове за задължителни, ако искате да отслабнете. Дори да не се подлагане на определен хранителен режим, пак консумирайте достатъчно от тях.

4. Пълнозърнести храни. Заместването на рафинираното брашно с пълнозърнесто също е обща характеристика при повечето слаби хора. Разбира се, и с тях не трябва да се прекалява.

5. Зеленчуци. Това е ясно – трябва ежедневно да приемаме достатъчно зеленчуци, за да сме здрави и да имаме хубава фигура.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване