Свойства на репичките за отслабване

Въпреки че има различни видове репички, те са сред най- нискокалоричните храни. Освен че е с малко калории, растението притежава и други характеристики, които помагат за отслабването.

repichki-otslabvane

Репичката, зеленчук, който произхожда от Китай и Египет, има различни видове. Има черна ряпа, репички, китайска ряпа и пр. Въпреки че всеки има своите особености, всички притежават свойства, които помагат за отслабването, благодарение на активните си съставки. Също така имат и нисък калориен прием.

Репичките средно доставят по 16 калории в 100 грама. Така че можете да ги ядете, колкото искате, без да се притеснявате, че ще напълнеете.

СРЕД СВОЙСТВАТА НА РЕПИЧКИТЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, Е ВАЖНО ДА СПОМЕНЕМ:

– Високото съдържание на калий, който го превръща в естествен диуретик, който може да е много полезен за repichki-salataнамаляване на излишните килограми, тъй като изхвърля излишните течности, както и контролира кръвното налягане.

– Друго важно свойство на репичките се свързва със съдържанието на йод, минерал, който стимулира метаболизма на мазнините и топенето на мастната тъкан, като го намали по естествен начин.

– Освен това, репичките съдържат фибри, които не само ти помагат да изчистиш тялото си, но и да намалите апетита.

Поради всички тези причини, можете да включите репичките в ежедневното си меню като приготвяте различни салати, супи, шейкове и пр.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване