Правите всичко, за да отслабнете, а не се получава – защо?

През последните години се появиха най- различни „правила“ как да се отслабне. Много често мненията на експертите са напълно противоположни. За вас сме отделили 5 от „правила“ , които вместо да ви помогнат да отслабнете, всъщност или нямат никакъв резултат, или правят точно обратното.

ne-otslabva

1 . Диетата се базира на дълги периоди на гладуване. Честа грешка е да се опитвате целия ден да не ядете, като си мислите, че така се отслабва. Това е типичния случай на човек, който закуска малко, не обядва, но вечерта не може да се спре да яде.

Усещанията за глад и апетит са различни. Когато човек не е ял нищо в продължение на четири часа, вече няма апетит, а е гладен.

2 . Мислите, че само спортът е достатъчен, за да отслабнете. Има хора, които тренират по 1-2 часа на ден, а после влизат в ресторант за бързо хранене и се наяждат доволно. Движението и спортът са много важна част от програмата за отслабване, но трябва да се съчетае с някакъв хранителен режим.

3 . Вярвате на лъжливата информация за калориите в продукта. Често, когато сме на диета, заместваме хляб ne-otslabvamс бисквитки, които обаче са много по- калорични. Франзелата съдържа 270 калории в 100 грама, докато същото количество от някои диетични бисквити съдържа 400.

4 . Мислим, че диетичните продукти, непременно ще ни помогнат да отслабнем. Честа грешка е прекаляването с диетичните продукти. Това, че е диетичен един продукт, не означава, че трябва да прекаляваме с количеството му.

5 . За да отслабнем, е важно качеството на храната, а не количеството. Когато сме на диета, количеството храна е много важно. Това обяснява защо вегетарианците не могат да отслабнат. Въпреки че плодовете и зеленчуците имат малко калории, когато ги ядем в голямо количество, няма как да отслабнем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване