Полезни рецепти за отслабване на корема

korem-chai

Коремът не е само естетически проблем, но и здравословен. А натрупването на мазнини в областта на корема увеличава рисковете от сърдечно- съдови заболявания, диабет и проблеми със съня. Предлагаме ви няколко природни решения, които ще ви помогнат да се справите с проблема:

Коремът е една от зоните, където се натрупват най- много мазнини. Като успеем да ги стопим не само ще се почувстваме по- добре не само външно, но и вътрешно. Нека разгледаме предложенията за природни рецепти при дебел корем:

1. Гъби и лук. Може да използвате тези две храни, като ги включвате повече в рецептите си. Лукът е богат на растителен инсулин, който намалява повишаването на захарта от други храни. Поддържането на кръвната захар е фундаментално, за да избегнем натрупването й под формата на мазнини. Гъбите пък намаляват усвояването на захарта и мазнините от храните.

gabi-supa

2. Зелен чай. Напитката е много подходяща за отслабване. Пийте между 1 и 2 чаши на ден с лимонов сок. Катехините, които съдържа, благоприятстват топенето на мазнините в областта на корема.

3. Бирена мая. Богата е на хром и витамин В. Помага за намаляване на пиковете в кръвната захар.

4. Водорасло уакаме. Може да го добавяте към салатата, супата. Помага да намалим с до 10% мазнините в областта на корема.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване