Отслабване със супа

Много хора правят най- различни жертви по отношение на храненето си само и само да отслабнат. Прекарват и часов във фитнеса.

supa-praz

Истината е, че ако наблегнете на зеленчуковите супи, ще успеете значително да намалите теглото си. Освен това те са отлични източници на плодове и зеленчуци.

КАК ДА ОТСЛАБНЕМ КАТО ЯДЕМ ЗЕЛЕНЧУКОВА СУПА?

Първо, ако искаме да сваляме килограми със супа, трябва да я приготвим от пресни продукти, а не да купуваме консерви.

Хората, които ядат известно време повече супа, е доказано, че приемат по- малко калории в сравнение с хора, които ядат основно твърда храна.

КАК ДА СИ НАПРАВИМ СУПА?

Трябва да си намерите най- напред хубави рецепти за супи, тъй като не е хубаво всеки ден да ядем едно и също. Сменяйте supa-dietaвсеки ден супата, за да не се отегчавате, и да можете да следвате режима за отслабване.

Това че ще ядете повече супа обаче не означава да спирате твърдата храна. В никакъв случай! Трябва да комбинирате супата с протеини и други полезни вещества, които се набавят от различни храни.

Супите са много добро средство за топенето на мазнините. Не случайно ги наричет вълшебни. Една от най- известните диети, например, е диетата със супа от зеле.

Ето как и вие можете да си приготвите: за основа се използва пилешко бульон, най- добре от гърди, с малко сол. Използвате зеле, лук, домати, кориандър, които сварявате и после правите на сок. После добавяте сока от пилешкия бульон и е готово.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване