Отслабване с разходки – без диета

Много често хората се оплакват, че диетите са много сложни. Някои забраняват дълъг списък от храни и изискват постоянно броене на калории. Не е случайно, че са трудни за спазване. За хората, на които им е омръзнало да си трошат главите, предлагаме диетата със стъпките – колкото повече стъпки правите дневно, толкова повече калории хабите. Ако изминаваме по 10 000 стъпки дневно, ще отслабнем без проблем.

razhodka-otslabvane

Диетата със стъпките е създадена от доктор Джеймс О. Хил , които ни съветва на всяка седмица да увеличаваме с 500 стъпки ходенето си, като стигнем така до 12 седмици. А за да разберем колко стъпки изминаваме, трябва да си купим крачкомер или подометър.

Тази диета е много ефективна за хората, които обичат да се разхождат или нямат възможност да правят други упражнения у дома или да ходят на фитнес. Подходяща е за хората, които искат нещо по- различно.

Въпреки че я наричаме диета, този метод всъщност не изисква големи промени в храненето. Само да намалим с 25% това,razhojdane което ядем. Така можем да ядем каквото обичаме, а да отслабваме.

Намаляването с 25% може да стане чрез броене на калории, но ако приложите някои лесни правила, няма да е необходимо. Приготвяйте храната, която ядете обикновено, но оставяйте една четвърт в чинията .Ако храната е студена, да не се яде порция по- голяма от юмрук.

Освен да се яде по- малко и да сме по- активни, трябва да направим ревизия на хранителните си навици. Това се прави през първата седмица, за да е сигурен успехът.

Тъй като няма забранени храни, може да изядете дори един сладолед, стига да ходите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване