Как да отслабнете краката за 30 дни

Гледаш се в огледалото и не си харесваш краката. Започваш да се чудиш какво да направиш, за да отслабнат малко. За вас, предлагаме програма, която ще ви помогне да го постигнете за 30 дни.

kraka-otslabvane

КАК БЪРЗО ДА НАМАЛИТЕ МАЗНИНИТЕ ПО КРАКАТА

Намалете приема на калории

Ако искате по- слаби крака, ще трябва да минете на нискокалорична диета. Но като казваме „нискокалорична“ , имаме предвид да консумирате в по- малко количество онези храни, които доставят излишни калории на тялото, които се натрупват под формата на мазнини. Не яжте захар и захарни изделия, пържено и напитки със захар.

Правете упражнения

За да имате по- слаби крака, трябва да правите кардио упражнения. Най- добрият вариант е да правите по 30 минути всеки ден упражнения, които налагат движението на краката. В съчетание с диетата за отслабване, ще успеете да премахнете мазнините по краката.

Правете клякания

Задължително трябва да правите клякания. Правете по 50 всеки ден в продължение на месец и ще видите резултатите. За да ги правите правилно, трябва да стоите с леко присвити колене, краката да са леко отворени на ширината на ханша, издавате седалището назад, започвате да се движите нагоре- надолу като свивате колене. На втората седмица, правете кляканията с тежести.

klyakaniya

Правете напади

Чрез нападите ще работите с целия мускул, както и при кляканията, но най- вече върху задната му част и дупето. Колкото по- ниско падате при упражнението, толкова по- ефективно е.

Видове напади

Видове напади

Движете се

Работете с краката, колкото се може повече – например, вместо асансьор, използвайте стълбите. Правете редовно упражнения, но не се претоварвайте.

Упражнения за крака. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване