8 съвета за отслабване, ако сте много заети

stres-hrani

Предлагаме ви осем препоръки, полезни за отслабването, особено когато сте много заети през деня.

1 Яжте балансирана закуска

Това е един от най- важните здравословни навици, за да имаме стабилно тегло. Пропускането на закуската или нездравословният избор на храна ни прави по- нервни и ни кара да ядем след това повече.

Включете в здравословната си закуска протеин, фибра и въглехидрати, тъй като ни засищат за повече време и подобряват работата на метаболизма.

2 Без бърза и нездравословна храна у дома

Може да нямате време за готвене, но това не означава, че трябва да ядете бърза и вредна храна. Пържено, храни от бяло брашно и бяла захар са трите основни вида, за които трябва да забравите, ако искате да отслабнете.

3 Пийте чисто кафе

Пийте кафето си чисто, без захар и сметана. Съдържа силни антиоксиданти, които са полезни за тялото. Нискокалорично, ускорява метаболизма.

zdravosloven-hladilnik

4 Здравословни храни близо до вас

Няма как да не почувствате глад между основните хранения през деня. Не е необходимо да се потискате, а просто можете да хапнете нещо здравословно. Вместо сладкиши или солени изделия, хапнете някакъв плод, зеленчук или малко кисело мляко.

5 Гответе през уикенда

Чудесен начин да си гарантирате здравословното хранене, е като си приготвите сами храната. Старайте се събота и неделя да си готвите храната. Използвайте пресни продукти. Като начини на готвене, избягвайте пърженото и панираното.

6 Тренировка

Трябва да включите правенето на упражнения в ежедневието, така както намирате време за всичко останало. Планирайте по- отрано тренировката си, за да не я пропуснете в последния момент.

7 Пийте повече вода

Това е единствената напитка, която не съдържа никакви калории. Също така, е най- здравословният начин, за да хидратирате тялото си. Пийте поне по 6-8 чаши вода на ден.

8 Яжте по една ябълка дневно

Нещо съвсем лесно, но ефикасно за свалянето на излишните килограми. Съдържа много фибри и други полезни вещества, полезни за храносмилането.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване