7 хитрини за сваляне на килограми

Ако търсите нови начини, които помагат за отслабване, тогава вижте нашите 7 предложения. Наистина действат!

svalyane-na-kilogrami

Пиене на топла вода преди хранене. Всички знаем за антиоксидантното действие на водата и колко е добре да пием по чаша на гладно. Но опитвали ли сте в топла вода? Не трябва да е вряла. Доказано е научно, че ако пием по една чаша топла вода преди всяко хранене, се чувстваме сити и ядем по- малко.

Яж повече. Идеята е да се храните 5- 6 пъти на ден, като включвате фибри към храната си. Така метаболизмът ви ще се ускори и ще ви помогне да отслабнете.

Наблегнете на ориенталската храна. Индийската или тайландската храна увеличават скоростта на метаболизма. Ако се храните бавно и спокойно, ще отслабнете още по- лесно.

Гответе у дома. Храненето у дома помага да отслабнем или да поддържаме теглото си. Ако често се храните навън, gotvene-u-domaпроменете навика си и започнете да ядете вкъщи и да си носите храна на работа. Не само ще спестите пари, но и ще се храните по- здравословно.

Яжте боб и ориз. Тези храни помагат да поддържаме теглото си стабилно.

Закусвайте. Прескачането на закуската след часовете на глад заради съня, кара мозъкът ни да изпрати заповед да се възползване максимално при първото хранене за деня. Така поемаме повече калории.

Хранете се със семейството си. Мозъкът получава 20 минути по- късно сигнала, че стомахът се е заситил. Когато се храним със семейството, докато си говорим и ядем, се отпускаме, ядем по- бавно и поемаме по- малко количество.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване