6 трика за отслабване през нощта

spane-maznini

В края на деня обикновено повечето хора се отпускат и провалят диетата си. За да не допускате това да се случва и на вас, ето няколко полезни съвета:

1. Вечеряйте с малко захар. Ако искате да се чувствате по- малко подути, определено трябва да избягвате храните с високо съдържание на натрий. Солта остава в системата ни през нощта, затова се будим много по- подути от нормалното. Най- добрият вариант да готвим здравословно за вечеря е зеленчуци на пара и протеин, без никаква сол.

2.  Правете упражнения през нощта. Потенето ни помага да топим изразходваме излишните калории, но сигурно си мислите, че ако правите упражнения преди да си легнете, няма да може да спите. Според ново изследване от 2013, дори ще спите по- добре.

noshtna-rabota

3. Пригответе храната за следващия ден. Едно средностатистическо ястие съдържа двойно повече калории от тези, които трябва да приемете. Но сутрин обикновено нямаме време за храна.

4.  Пийте достатъчно вода. Течностите пречистват системата ни, което ни помага да изхвърляме токсините от тялото си. За да не ставате през нощта обаче, пийте един час преди лягане.

5. Стаята ви трябва да е напълно тъмна. Мелатонинът помага на тялото ни да произвежда повече хормони. Тъй като мелатонинът се произвежда в тялото по естествен начин, уверете се, че не ви пречат никакви изкуствени изследвания.

6. Свалете температурата в стаята. Хората, които спят в стая с по- ниска температура, изгарят до 7 пъти повече калории, отколкото тези с по- висока температура.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване