6 съвета за успешно отслабване

otslabvane-sled-rajdane

1. Спете достатъчно. Обикновено, възрастните не могат да се наспиват добре. Когато почиваме, се намалява нуждата на тялото от глюкоза и се подобрява способността да я използва по подходящ начин. Въпреки че нуждата от сън зависи от човек, е важно да се наспивате добре и да следвате положителен режим на сън.

2. Не се поддавайте на бързите диети за отслабване, които само намаляват мотивацията ни и рядко водят до траен успех. Направете една- две диети, за да може тялото да ви съдейства. С времето обаче, може да спре да се поддава на този начин на отслабване.

3. Потърсете подкрепа. Ако нямате добър самоконтрол, потърсете приятел или близък, който може да ви помага с положителни идеи.

dieta-13-dni

4. Планирайте предварително. Когато се чувстваме най- силни и стабилни, пригответе здравословна храна за цялата седмица, която да е готова само с претопляне.

5. Не сравнявайте наднорменото тегло и липсата на воля. Опра Уинфри е добър пример за човек със силна воля и самоконтрол, който години наред не успява да се справи с наднорменото си тегло. Лесно можем да се изкушим от бързи диети, които обаче трудно ни извеждат до успех.

6. Съсредоточете с в настоящето. Хората с нередовно хранене не вярват, че могат да отслабнат чрез храна или защото често са се проваляли с различни диети. Не трябва да се съсредоточаваме толкова върху конкретното число, което искаме да постигнем, а върху усвояването на полезно поведение по отношение на храната и движението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване