6 домашни напитки за отслабване

sok-otslabvane-portokal

Интересувате се от напитки, които можете да си приготвите у дома, за да включите към диетата си за отслабване? Напитки, които сами по себе си стимулират процеса на топене на мазнини? Предлагаме ви няколко домашни рецепти.

Тези напитки за отслабване ще ви помогнат, но само в съчетание с цялостен план за отслабване или просто с по- здравословно хранене и режим.

НАТУРАЛНИ НАПИТКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

1. Червен шейк. 120 грама боровинки, ягоди, малини, лед, половин лимон, 1 с.л. джинджифил и трици. Подсладител на вкус, без захар. Сложете всички съставки в блендера и разбийте.
2. Напитки с обезмаслено мляко. Изберете предпочитаната от вас напитка с мляко и само го заместете с обезмасления вариант.

limoni-sok
3. Лимонада. Най- лесно се приготвя като към чаша вода добавите лимонов сок.
4. Сок от грейпфрут и ябълков оцет. И двете съставки са известни със свойството си да топят мазнините. Трябва ви 250 мл сок от грейпфрут, 60 грама ябълков оцет, мента и подсладител. Разбъркайте всички съставки и пийте.
5. Шейк от ябълка и овес. 4 лъжици овес , 1 зелена ябълка, може да добавите 250 мл сок от грейпфрут и портокал. Смесете всички съставки.

Поне една от напитките пийте сутрин на гладно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване