5 начина да преодолеем застоя в диетата

napalnyavane

Застоят в диетата означава, че до определен момент всичко е изглеждало гладко, но изведнъж сме спрели да отслабваме и дори да връщаме обратно килограмите. Ако не е диета с йо- йо ефект, а балансирано и здравословно хранене, има няколко начина да се справим с проблема:

5. Яжте повече протеини. Те помагат да се създава мускул и ни предпазва от ядене на мазна храна. Лесно се храносмилат. Ако увеличите приема им, най- вероятно отслабването ще тръгне отново.

4. Увеличете движението. Ако сте имали намерение да тренирате повече, застоят в диетата е идеалният момент да ускорите ритъма. Изберете си спорт, който да е подходящ за физическото ви и здравословно състояние.

karane-na-kolelo

3. Яжте през деня. Понякога диетата губи ефикасността си, защото сме спрели да ядем определени храни през деня. Яжте винаги по едно и също време, ако сте гладни – увеличете още малко приема на плодове или на други здравословни храни.

2. Изберете зелен чай. Той е сред най- добрите помощници в диетите за отслабване. Пречиства организма от токсините и ни освежава.

1. Поддържайте се хидратирани. Когато сме на диета, хидратацията е още по- важна.

Както виждате, лесно можете да преодолеете онези моменти в диетите, когато сякаш са спрели на действат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване
Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване