5 храни за отслабване и здраве през зимата

zima-hranene

1. Листа от гуанабана. Богат е на флавоноиди, които регулират кръвната захар. Особено е подходящ, когато ядем по- тежки храни. Помага да обработваме по- добре хранителните вещества. След обилно хранене е препоръчително да изпием чаша чай от гуанабана, тъй като помага да изхвърлим токсините и ще ни предпази от подуване.
2. Мандарина. Съдържа веществото нобилетин, което ще помогне да черния дроб и чревния тракт да работят правилно и да изхвърлят токсините. Освен това, плодът е много богат на витамин С. Така че не пропускайте да го включете в зимното си ежедневно меню.

mandarina
3. Нар. Помага за отслабването, тъй като е богата на антиоксиданти. Помага срещу развиване на метаболитен синдром. Яжте плода в натурален вид. Ежедневната доза трябва да е водна чаша, пълна със зърна. Избягвайте да купувате сокове от нар, защото съдържат много захар.
4. Авокадо. Намалява нивата на лошия холестерол. Подобрява храносмилането. Поддържа ни сити по- дълго време. Важното е да не прекалявате с консумацията на авокадо. Включвайте по 1-2 тънки парчета в ежедневното си меню.
5. Портокал. Съдържа веществото пектин, което е вид фибра. Помага за разграждането на мазнините и ни поддържа сити повече време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , , , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване