Яжте риба и отслабвате с 1 кг на месец

рибаЗДРАВОСЛОВНО МЕСО С ОТСЛАБВАЩИ СВОЙСТВА

Рибата се счита за здравословно месо заради съдържанието на определени вещества, но чрез нея  можете да отслабвате с 1 кг на месец.

Рибата е изключително полезна за сърцето. Съдържа омега- 3 киселини, които увеличават добрия холестерол, поддържат здрави артериите, а оттам и сърцето. Какво обаче има общо това с отслабването? Изследвания са доказали, че ако редовно ядете риба, можете на сваляте по 1 кг на месец.

Всъщност целта на проучването било да се разбере какъв ефект има от включването на морските дарове и рибното масло в диетата и как влияят за отслабването. Хората, които участвали в изследването, трябвало да ядат – 150риба грама риба треска три пъти в седмицата, 150 грама сьомга три пъти в седмицата, и да пият капсули рибно масло.

Заключенията показват, че рибата е здравословна храна с много свойства за добро здраве. Днес, все повече се говори, за заместване на червеното месо с риба.

Рибата може да участва във всяка диета, при това под различна форма – печена, на скара, пълнена със зеленчуци и в салатата.

Рецепта с бяла риба. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване