Храни с тайни свойства за бърз метаболизъм

Ето някои храни, които ще ви изненадат с прекрасните си свойства за ускоряване на метаболизма:

Пуканки. Купете си царевица за пуканки от пазара, вместо полуготовите пакетчета. Сложете зърната в тиган и ги изпукайте на котлона, вместо в микровълновата. Поръсете с малко сол. Приготвени по този начин, пуканките на нискокалорични, помагат на храносмилането и съдържат полезни съставки.

Сладки картофи. Може да ги изпечете или сварите. Да ги овкусите с малко сол. Без викакви вредни екстри като сметана, майонеза или други сосове. Натуралният им вкус е най- хубав, а и полезен. Сладките картофи съдържат редица полезни вещества като фибри, бета- каротин, калий.

Оцет. Можете да го използвате за овкусяване на салата си. Не съдържа калории, така че няма опасност да надебелеете. Проучванията сочат, че оцетът помага в борбата с мазнините.

Бяло месо. Яденето на протеини ежедневно помага за ускоряването на метаболизма. Една от здравословните храни, от които можем да си ги набавим, без да качваме килограми, е бялото месо.

Диня. Плодът съдържа полезни антиоксиданти. Освен това е богат на вода, която от своя страна, стимулира по- бързата обмяна на веществата.dieta67

Кафе. Все още се изследва, но има основания да се смята, че кафето помага при отслабването. Ако искате да сте още по- сигурни, купете си зелено кафе, което доказано сваля излишните килограми.

Горски плодове. Изключително полезни заради високото съдържание на антиоксиданти, витамини, фибри и вода. Много са подходящи за летния сезон.

Фасул. Богат е на протеини и фибри. Освен това бързо засища и не чувстваме глад дълго време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...
С етикет: , , ,
Публикувано в Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Последвайте ни във Фейсбук:

Топ силует за отслабване




Топ силует за отслабване
loading...
диетин за отслабване